Wendy Kamphuis – Wellness Consulente voor dōTERRA – AromaTouch Therapeut

Ik ben Wendy Kamphuis, 49 jaar, getrouwd met Hans, moeder van twee kinderen en woon in Wijhe. Als psychiatrisch verpleegkundige ben ik al meer dan 30 jaar werkzaam binnen en rond mijn vakgebied. Denk aan naast alle psychiatrische ziektebeelden, niet aangeboren hersenletsel ook aan dak en thuislozen, verslaafde criminelen en TBS gestelden.

Naast mijn werk ben ik altijd zeer geïnteresseerd/nieuwsgierig naar het meer tussen hemel en aarde en heb hierin vele interesses. Zo heb ik jaren geleden het basisjaar van de beroepsopleiding Life coach in spiritueel leiderschap bij instituut CorCaroli gevolgd. Ook heb ik onder andere nog mijn reiki 1 en 2 gehaald.

🍀🍀🍀Gewoon-zuiver-in-de-olie-natuurlijk🍀🍀🍀

Verreweg het meest enthousiast van alles ben ik toch echt over mijn olie avontuur.
Via mijn vriendin Hanneke ben ik bij een workshop van Marielle terechtgekomen en vanaf dat moment wist ik zeker dat ik hierin verder wil.

In mijn werkgebied worden mensen doodgegooid met pillen. De farmaceutische industrie vaart er wel bij maar de patiënt wordt er nauwelijks echt mee geholpen.

De oliën zijn puur, zuiver en eerlijk!…iedereen ziet hoe blij ik ervan wordt. Samen met Hanneke geven we vrijblijvende workshops in Wijhe waarin we proberen goede voorlichting te geven over wat je met de oliën kan doen en bereiken voor zowel mens als dier. Gezelligheid mag daarin niet ontbreken.

Sinds kort ben ik ook AromaTouch gecertificeerd. Naast mijn reiki een prachtige techniek om met behulp van 8 oliën lichaam en geest weer in balans te brengen. Een behandeling van 45 minuten is een weldaad om te geven en te ontvangen.

Je kunt mij op de volgende manier bereiken:

E-mail: wendy@enjoil.nl
Telefoonnummer: +31 6 407 29 195