O jee mijn weerstand heeft hulp nodig met de R in de maand

De afgelopen week krijg ik veel vragen van mensen die een keelpijn voelen opzetten, hoesten en proesten, snotterig zijn en zich niet fit voelen. Al deze klachten komen omdat we vatbaar zijn voor virussen en bacteriën doordat onze weerstand niet sterk genoeg is op dat moment.

weerstand

Verbeter je weerstand met OnGuard

Met essentiële oliën kun je perfect je weerstand onderhouden, ik zelf gebruik hiervoor de OnGuard mix, deze kun je in vier verschillende varianten krijgen. De meest gebruikte is de 15ml olie, dan is er een softgel gemaakt om makkelijk in te nemen en als laatste zijn er ook nog beadlets (kleine bolletjes met 1/4 druppel per bolletje) en pastilles.

  • OnGuard olie blend 15ml
  • OnGuard softgel
  • On Guard Beadlets
  • On Guard pastilles (snoepjes)

OnGuard wat zit er in?

OnGuard is een mix van de volgende oliën:

Hoe gebruik ik deze oliën

De OnGuard (15ml) olie is perfect voor in de diffuser, deze olie dood schimmels, bacteriën en virussen in de lucht. Wanneer er mensen bij jou in huis zijn die snotteren en hoesten is de kans dat je aangestoken wordt nihil. Voor een gemiddelde woonkamer gebruik ik 4 tot 5 druppels in de diffuser.

On Guard olie kun je dagelijks onder je voeten smeren. 1 of 2 druppels in het midden van je voeten worden opgenomen door je huid en komen in je bloedstroom. Binnen 25 minuten kunnen deze 2 druppels iedere cel van je lichaam bereiken.

OnGuard beadlets heb ik altijd bij me in mijn tas. Ik vind het heerlijk om af en toe mijn mond te verfrissen en wanneer ik buiten de deur ben en mijn olie niet gemakkelijk kan nemen. Bij keelpijn wissel ik ze af met de pastilles.

beadlets

OnGuard softgels zijn geschikt voor volwassenen die tijdens de maanden met de “R” in de maand zichzelf extra willen beschermen omdat dit toch de maanden zijn waar iedereen vatbaarder is. Iedere ochtend een softgel innemen zal je algehele gezondheid en afweer systeem ondersteunen. Deze softgels zijn krachtiger dan de essentiële olie die je onder je voeten gebruikt omdat hier nog ander oliën aan toegevoegd zijn (Oregano, Black Pepper en Melissa). We noemen deze softgel ook wel een “Natuurlijke anti-biotica). Gebruik deze softgels drie weken dagelijks en stop dan twee weken alvorens weer te beginnen. Dit heeft te maken met onze darmflora.

On Guard Pastilles/snoepjes gebruik ik wanneer ik wat last heb van een zere keel. Deze snoepjes brengen verlichting en zijn heerlijk kruidig en toch zoet.

Naast deze On Guard producten heeft doTERRA nog een hele OnGuard lijn. Denk dan aan tandpasta, schoonmaakmiddel, wasmiddel enz..

Wil jij meer informatie dan kun je ons hiervoor contacten, wij helpen je graag op weg!

Let op! Gebruik alleen 100% pure en natuurlijke essentiële oliën zonder slechte chemische en synthetische toevoegingen die slecht zijn voor de gezondheid!

Er zijn vele verschillende essentiële olie leveranciers en aanbieders. Ze bieden een grote verscheidenheid aan toepassingen voor de gezondheid en zijn niet altijd veilig in gebruik voor jou en je gezin. Er zijn echter altijd een aantal veiligheidsrichtlijnen, die je bij het gebruik van essentiële oliën en producten op basis van essentiële oliën dient op te volgen. Volg daarom bij ons altijd eerst een gratis introductieklas om je voor te laten lichten. Je vindt de data in onze evenementen agenda! Mocht je liever een persoonlijke afspraak willen maken dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Stuur dan even een e-mail met je contactgegevens naar info@enjoil.nl.

Vind jij onze informatie interessant en zou jij hierover meer willen weten dan zijn wij op zoek naar jou. Wij zijn altijd op zoek naar mensen die interesse hebben in natuurlijke gezondheid. Ook zijn er veel mogelijkheden om ons team te komen versterken. Stuur ons een berichtje met jouw contactgegevens en we nemen contact met je op (info@enjoil.nl).

Wij, van Enjoil, willen je graag informeren over de mogelijkheden met 100% pure en natuurlijke essentiële oliën en plaatsen regelmatig blogs op onze website over interessante onderwerpen in combinatie met essentiële oliën. Wanneer wij een blog plaatsen wordt dit onder meer bekend gemaakt op onze facebookpagina. Dus wil je meer lezen en wil je ons volgen like onze facebookpagina en blijf op de hoogte. Je kan je ook registreren en een account aanmaken, je ontvangt dan indien gewenst een e-mail zodra wij een weblog plaatsen daarnaast kan je recepten en tips en trucs downloaden.

doterra