Sandra Vermeulen, Wellness Consulente

Mijn naam is Sandra Vermeulen en ik ben Wellness Consulente voor de essentiële oliën van doTERRA in midden Nederland.

Sandra_Vermeulen

Veel mensen willen gezond leven. DoTERRA oliën zijn 100% natuurlijk en dragen daardoor bij aan een goede gezondheid.  Door persoonlijk ervaring van meerdere soorten oliën ben ik enthousiast geworden over het gebruik ervan en wil ik mijn informatie daarover graag delen door het geven van olie workshops. Super leuk om te doen!

Dit doe ik naast mijn huidige baan, waarvoor ik regelmatig naar het buitenland reis en daar ook mensen ontmoet die met doTERRA oliën werken.  Omdat het zo leuk is doe ik het erbij en dat geeft mij veel positieve energie.

Ik woon in Woerden, getrouwd en moeder van 2 kinderen. Daarnaast heb ik ook hobby’s: koken, lezen en (nog meer) reizen. En natuurlijk mijn eigen bedrijf San-Solutions.

Nieuwsgierig geworden? Geef je op voor een workshop over essentiële oliën, ik leg het graag uit. Je vind mijn workshops via de kalender op deze website.