Mireille Legerstee – doTERRA Wellness Consulente

Mireille Legerstee - doTERRA Wellness ConsulenteMijn naam is Mireille Legerstee, ik ben Wellness Consulente voor de essentiële oliën van doTERRA.

Begin 2017 ben ik in contact gekomen met de Essentiële oliën van doTERRA en ben daar enthousiast over geworden. Ik heb mij daar verder in verdiept en door het volgen van trainingen ben ik nu Aromatouch gecertificeerd.

Aromatouch is een techniek waarbij je met fijne en zachte technieken de meridiaan energiebanen toucheert en masseert, hierbij wordt gebruik gemaakt van acht verschillende doTERRA oliën om het lichaam en geest in balans te brengen. De Aromatouch behandeling wordt gecombineerd met hands on healing (New Paradigm MDT, Shamballa of Reiki).

Ook geef ik workshops over essentiële oliën, waarbij advies wordt gegeven over het gebruik van de essentiële oliën en hoe je de oliën op een veilige verantwoorde manier in kunt zetten en wat dient als ondersteuning van diverse gezondheidsklachten.

Nieuwsgierig geworden en wil je een GRATIS workshop bijwonen of een Aromatouch massage gecombineerd met healing ervaren? Bel mij of schrijf je daarvoor in via: www enjoil.nl/kalender

Met vriendelijke doTERRA groet,
Mireille Legerstee

Je kunt mij bereiken via:

E-mail: Mireille@enjoil.nl
Mijn telefoonnummer is: 06 192 127 57