Mariëlle Doornberg – Gezondheidscoach, Aromatherapeut

Mariëlle Doornberg – Holistisch Gezondheidscoach, Aromatherapeut

Even voorstellen: Ik ben Mariëlle Doornberg, je bent van harte welkom op mijn website www.enjoil.nl. Begin 2014 ben ik aanraking gekomen met 100% natuurlijke essentiële oliën en zo enthousiast geraakt dat ik graag samen met mijn team onze kennis en ervaringen over de oliën wil delen.

Mariëlle Doornberg - Enjoil our oil - enjoil.nl

Ons team van experts groeit! Je kunt onze teamleden met ieder hun eigen expertise leren kennen. Kijk hiervoor op onze Team Enjoil pagina!

Mariëlle Doornberg Heerlijk vind ik het om bezig te zijn met mijn passie “essentiële oliën”. Ik ben dan ook de meeste tijd van de week bezig met essentiële oliën en onze gezondheid. Ik heb zelf heel wat gezondheidsuitdagingen overwonnen ook met de diagnose fibromyalgie sta ik weer volop in het leven!

Ik geef per week zo’n twee basisworkshops “Het Natuurlijke Medicijnkastje”.  Je leert tijdens de workshop hoe je veilig essentiële oliën voor welke doeleinden kunt gebruiken. Daarnaast geef ik consulten en bied ik begeleiding aan bij persoonlijke gezondheidsuitdagingen.

Ik heb een opleiding tot Aromatherapeut gevolgd in Klarenbeek bij “Stichting Wellness en Aromatherapie”  daarnaast heb ik in Amerika een cursus “Holistisch gezondheidscoach”gevolgd om te leren naar het geheel te kijken. Ik kijk dus niet alleen naar de klacht maar ook wat zegt deze klacht over mij.  Door zelf te ervaren ben ik een expert geworden en voel ik me heel zeker om ook mensen goed te kunnen adviseren.

Wij zijn altijd op zoek naar ondernemende passievolle mensen die het leuk vinden om samen met ons te bouwen aan een wereld waar iedereen bewust wordt dat onze gezondheid ook onze zorg is. Dat men weet hoe belangrijk het is dat je een keuze hebt en niet direct synthetische medicijnen tot je hoeft te nemen.

Wij gebruiken de essentiële oliën van doTERRA. doTERRA betekent “gift van de aarde”. Een natuurlijke apotheek in iedere huis dat is een mooie missie toch?

We leven in een tijd waar we ons steeds meer bewust worden dat door de welvaart we wel heel veel vragen van ons lichaam. We eten (soms) bewerkt voedsel en krijgen door verschillende oorzaken toxische stoffen binnen. Dit kan zorgen voor vervelende klachten zoals: hoofdpijn, eczeem, slapeloosheid, buikkrampen enz. Hiervoor gebruiken we vaak (synthetische) medicijnen die veel bijwerkingen kunnen veroorzaken.

Omdat ons lichaam zelf helend is vragen we veel van ons lichaam. Met 100% natuurlijke essentiële oliën, voedingssupplementen en een gezonde levensstijl kunnen we ons lichaam ondersteunen om te herstellen. Onze eigen ervaringen en door de geweldige resultaten om ons heen maakt dat we met enorm veel plezier deze ervaringen willen delen met iedereen die daar interesse in heeft. Dit doen we door GRATIS workshops aan te bieden over NATUURLIJKE gezondheid en hoe je daarbij de essentiële oliën kunt gebruiken. Regelmatig plaatsen wij een informatief weblog op deze pagina.

Op Facebook zijn we ook actief, we delen recepten en nieuwsartikelen die wij nieuwswaardig vinden en waarvan we denken dat deze mensen tot nadenken kunnen zetten om de eerste stap te nemen naar een gezonder leven.

Facebook Enjoil: klik hier!
Facebook Natuurlijk gezond LEVEN!: klik hier!

Klachten die regelmatig voor komen zijn en waar wij goed advies over kunnen geven zijn:

– Concentratie problemen
– Huid klachten
– Afvallen
– Problemen aan de luchtwegen
– Darm/ spijsverterings problematiek
– Diverse pijnklachten
– Hoofdluis
– Seizoensgebonden ongemakken
– Opvliegers
– Huid oneffenheden
– Bot- / Rug- / Spierpijn
– Stress
– Onrustige benen
– Niet lekker in je vel zitten
– Slapeloosheid

De oliën die wij adviseren zijn biologisch geteeld en zonder synthetische toevoegingen. Omdat ze GRAS approved zijn door de FDA zelfs geschikt voor inname. Ga nooit zomaar zelf experimenteren met essentiële oliën, vraag ons gerust om advies.

Je kunt mij op de volgende manieren bereiken:

E-mail:      marielle@enjoil.nl
Telefoon: +31 6 212 933 18

ME_6ed_Cover_Final

Klik hier voor meer informatie over het gebruik van etherische oliën. Het boek Modern Essentials is hier verkrijgbaar.

*De product informatie is niet bedoeld om ziektes te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen. Lees onze disclaimer!