Mariëlle Doornberg – Holistisch Lifestyle coach & Aromatherapeut

Mariëlle Doornberg – Holistisch Lifestyle coach & Aromatherapeut

Even voorstellen: Ik ben Mariëlle Doornberg, geboren in 1971 en woon in Overijssel. Wat leuk dat je komt kijken op mijn website.

Begin 2014 hebben de 100% natuurlijke essentiële oliën van doTERRA mij gevonden. Sindsdien heb ik mijn passie en missie gevonden, ik ben zo enthousiast geraakt dat ik door diverse opleidingen te volgen (in binnen en buitenland) en ook door mijn eigen ervaringen een expert geworden ben.

Mariëlle Doornberg - Enjoil our oil - enjoil.nl

Heerlijk vind ik het om dagelijks bezig te zijn met mijn passie. Ik heb de oliën zo geïntegreerd in mijn eigen leven dat het een levenswijze geworden is. Zo heb ik heb al heel wat gezondheidsuitdagingen overwonnen en zelfs met de diagnose fibromyalgie sta ik weer volop in het leven! Ik ben dan ook de meeste tijd van de week bezig met het geven van workshops, coaching en trainingen over essentiële oliën.

Mijn opleiding tot Aromatherapeut heb ik gevolgd in Klarenbeek bij “Stichting Wellness en Aromatherapie”  daarnaast heb ik in Amerika een cursus “Holistisch Gezondheidscoach” gevolgd om te leren naar het geheel te kijken. Ik kijk dus niet alleen naar de klacht maar ook: “wat zegt deze klacht over mij”?  Door zelf te ervaren ben ik een expert geworden en voel ik me heel zeker om ook mensen goed te kunnen adviseren.

Ik geef per week zo’n twee basisworkshops “Het Natuurlijke Medicijnkastje”.  Je leert tijdens de workshop hoe je veilig essentiële oliën voor welke doeleinden kunt gebruiken. Je kunt je hier aanmelden voor deze workshop. Daarnaast geef ik consulten en bied ik lifestyle coaching aan bij persoonlijke gezondheidsuitdagingen en trauma verwerking. Tijdens mijn Lifestyle coaching kijk ik met jou hoe je het beste uit je leven kunt halen. Ik geef je inzichten en ga met jou aan het werk om je in je kracht te zetten.  Algehele bewustwording zodat je in balans komt, leren naar je intuïtie te luisteren zo dat je een nieuwe kijk krijgt op de vele uitdagingen die op je pad komen.

Ik maak gebruik van de volgende expertise:

Aromatherapie
Al weer een aantal jaren geleden hebben essentiële oliën mij gevonden en heb ik door deze oliën mijn passie gevonden om mensen te kunnen helpen. Ik werk met de doTERRA essentiële oliën en leer je hoe je oliën veilig kunnen gebruiken om je gezondheid te ondersteunen. Ik gebruik aromatherapie om trauma’s te verwerken en lichamelijke klachten te behandelen. Ons limbische systeem (reukorgaan) is een van de meest krachtige manieren om onze emoties te balanceren. Een geur kan binnen een paar seconde de chemie van ons lichaam veranderen. Ik heb al vele mensen mogen coachen en begeleiden tijdens hun reis om hun gezondheid preventief zo gezond mogelijk te houden.

Bioresonantie (Itoviscan)
Bioresonantie therapie (BRT) is een alternatieve geneeswijze die stelt dat elk orgaan een specifieke trillingsfrequentie van elektromagnetische aard heeft. Bij ziekte of onbalans in het lichaam kan die trilling verstoord zijn. Ook emoties hebben een trillingsfrequentie daarom werkt de scan die ik maak zo mooi samen met de aromatherapie.

Ik werk met de Itovi scanner, dit is een klein, handzaam apparaat dat je lichaam doormeet door het versturen van frequenties/trillingen, waar je overigens niets van voelt. Elk orgaan, gedachte, emotie, werkelijk alles heeft een ‘ideale’ frequentie.

Een scan duurt ongeveer twee minuten waarna er een rapport uit komt waaruit ik kan lezen wat er op dit moment zowel emotioneel als lichamelijk aandacht nodig heeft. Als holistisch gezondheidscoach kijk ik niet alleen naar de klacht maar ook wat zegt de klacht over jou. Dit is een benadering die confronterend kan zijn maar daarnaast ook heel vaak heel veel duidelijk maakt.

Symphonie of the Cells?
Symphony of the Cells (SOC) is een hands-on techniek voor het aanbrengen en activeren van het zelfhelend vermogen met essentiële oliën. Symphony of the Cells bevat ​​16 verschillende protocollen (geformuleerd door Boyd Truman) die kunnen helpen met honderden gezondheidsuitdagingen.

Deze bijzondere techniek brengt balans en harmonie, fysiek, emotioneel en spiritueel net als een mooie Symphony. De behandeling duurt ongeveer 15 minuten waarna er ongeveer 10 tot 15 minuten wordt gerust. Er zijn 10 verschillende lichaamssystemen waar 16 zeer gevarieerde protocollen voor kunnen worden ingezet.

Visualisatie
Soms kan het visualiseren van mogelijkheden je ineens tot nieuwe inzichten brengen. Het is een krachtige techniek om gedachten om te zetten in beeld en zo mogelijkheden te creëren.

                                

Ook geef ik groepstrainingen in de “Symphony of the Cells” aan iedereen die de techniek wil leren. Je kunt deze techniek inzetten bij jou gezin, familie maar natuurlijk ook in jouw praktijk.

Iedereen is welkom in “Team Enjoil”

Ik ben altijd op zoek naar ondernemende passievolle mensen die het leuk vinden om samen met mij te bouwen aan een wereld waar iedereen bewust wordt dat onze gezondheid ook onze zorg is. Dat men weet hoe belangrijk het is dat je een keuze hebt en niet direct synthetische medicijnen tot je hoeft te nemen. Ik coach een team met mensen die de oliën professioneel in zetten. Hier zijn heel veel mogelijkheden voor. Je hoeft niet perse een bedrijf of praktijk te hebben. Iedere gebruiker kan ik leren een mooie “vanuit passie” business te bouwen.

Ik gebruik de essentiële oliën van doTERRA. doTERRA betekent “gift van de aarde”. Een natuurlijke apotheek in iedere huis dat is een mooie missie toch?

We leven in een tijd waar we ons steeds meer bewust worden dat door de welvaart we wel heel veel vragen van ons lichaam. We eten (soms) bewerkt voedsel en krijgen door verschillende oorzaken toxische stoffen binnen. Dit kan zorgen voor vervelende klachten zoals: hoofdpijn, eczeem, slapeloosheid, buikkrampen enz. Hiervoor gebruiken we vaak (synthetische) medicijnen die veel bijwerkingen kunnen veroorzaken.

Omdat ons lichaam zelf helend is vragen we veel van ons lichaam. Met 100% natuurlijke essentiële oliën, voedingssupplementen en een gezonde levensstijl kunnen we ons lichaam ondersteunen om te herstellen. Onze eigen ervaringen en door de geweldige resultaten om ons heen maakt dat we met enorm veel plezier deze ervaringen willen delen met iedereen die daar interesse in heeft.

Op Facebook ben ik ook actief, hier deel ik recepten en nieuwsartikelen die wij nieuwswaardig vinden en waarvan we denken dat deze mensen tot nadenken kunnen zetten om de eerste stap te nemen naar een gezonder leven. Daarnaast heb ik een aantal community’s waar je kunt leren hoe je de oliën veilig kunt gebruiken. Wil je weten hoe je oliën kunt bestellen? klik hier!

Facebook Enjoil: klik hier!
Facebook Natuurlijk gezond LEVEN!: klik hier!

Klachten die regelmatig voor komen zijn en waar je essentiële oliën goed voor in kunt zetten zijn:

– Concentratie problemen
– Huid klachten
– Afvallen
– Problemen aan de luchtwegen
– Darm/ spijsverterings problematiek
– Diverse pijnklachten
– Hoofdluis
– Seizoensgebonden ongemakken
– Opvliegers
– Huid oneffenheden
– Bot- / Rug- / Spierpijn
– Stress
– Onrustige benen
– Niet lekker in je vel zitten
– Slapeloosheid

De oliën die wij adviseren zijn biologisch geteeld en zonder synthetische toevoegingen. Omdat ze GRAS approved zijn door de FDA zelfs geschikt voor inname. Ga nooit zomaar zelf experimenteren met essentiële oliën, vraag ons gerust om advies.

Je kunt mij op de volgende manieren bereiken:

E-mail:      marielle@enjoil.nl
Telefoon: +31 6 212 933 18

Klik hier voor meer informatie over het gebruik van etherische oliën. Het boek Modern Essentials is hier verkrijgbaar.

*De product informatie is niet bedoeld om ziektes te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen. Lees onze disclaimer!