Kirsten van Lierop – Den Bosch

Kirsten van Lierop – Den Bosch

Kirsten van LieropUit ervaring weet ik hoe kostbaar gezondheid is, van jezelf maar ook van je familie en vrienden. Vaak stappen we bij lichamelijke klachten naar een reguliere arts voor advies en medicijnen. Soms is dat ook echt nodig, maar wat als ik je zou vertellen dat we een groot gedeelte van onze klachten zelf kunnen oplossen? Hoe mooi zou het zijn als we het heft in eigen hand kunnen nemen? Zelf onze gezondheid op een positieve manier kunnen beïnvloeden? Dat wil jij toch ook?

Ik heb zelf ondervonden dat we een groot gedeelte van onze dagelijkse lichamelijke uitdagingen zelf kunnen verhelpen. Denk hierbij onder andere aan buikpijn, hoofdpijn, voetschimmel, spierpijn, verkoudheid, angst, stress, slapeloosheid, reuma. Daarom geef ik nu bij mij thuis workshops om geïnteresseerden te informeren over het gebruik van essentiële oliën en wat deze voor jouw lijf kunnen betekenen. Zodat jij zelf invloed kan uitoefenen op jouw gezondheid. En wie wil dat nou niet?

En dat alles met de kracht van de natuur!

Naast dōTERRA Wellness consulente ben ik gecertificeerd AromaTouch™ Therapeut. De AromaTouch™ Techniek is een ontspannende behandeling waarbij ik gebruik maak 8 verschillende dōTERRA oliën. Hiermee herstellen we de balans tussen lichaam en geest. Denk hierbij aan: stress vermindering, immuunversterking, ontstekingsreactie vermindering en homeostase.

Verder ben ik Sensi therapeut. Het Sensi protocol is dé waarborg voor de meest effectieve vorm van therapie. Deze therapie is erop gericht om de mens in zijn totaliteit te behandelen:

  • Weghalen gifstoffen uit het lichaam (ontgiften met remedies en orthomoleculaire preparaten)
  • Stoppen met het toevoegen van gifstoffen in het lichaam (dieet en allergie meting)
  • Wegnemen van de oorzaken (o.a. remedies)
  • Direct op gang brengen van het proces (o.a. massagetechnieken en vrijmaken van emoties middels Emotional Freedom Technique)

Nieuwsgierig geworden en wil je een GRATIS workshop bijwonen? Geïnteresseerd in een AromaTouch massage of een Sensi behandeling? Bel mij of schrijf je daarvoor in via: www.enjoil.nl/kalender

Met warme doTERRA groet,

Kirsten van Lierop

Email: kirstenvanlierop@gmail.com
Telefoonnummer: 06-21890712