Gratis presentatie

Graag komen wij met je in contact om je te laten ervaren wat essentiële oliën voor jouw gezondheid kunnen betekenen. Wij geven gratis basis workshops op verschillende locaties in Nederland. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe locaties waar wij de workshop mogen geven. Je kunt ons dan ook uitnodigen de workshop te geven bij jou op het werk, de sportvereniging, yogacentrum of gewoon bij jou thuis. De groepen variëren altijd van minimaal 2 tot maximaal 8 mensen. Belangrijk vinden we dat je interesse hebt voor natuurlijke gezondheid. Kijk op onze kalender voor de aankomende georganiseerde workshops.

ETHERISCHE OLIËN VOOR UW GEZONDHEID

De mens wordt zich steeds meer en meer bewust dat een gezonde levensstijl bijdraagt aan een klachtenvrij lichaam. We eten steeds meer biologisch, vermijden geraffineerde suikers en bewegen hoort bij de dagelijkse invulling van onze dag.
Graag willen wij u laten kennismaken met 100% natuurlijke essentiële oliën en u laten weten hoe u deze kunt toepassen binnen uw gezin en huishouden.

modern_essentials

Na afloop van onze presentatie is het mogelijk eventuele gezondheidsdoelen en/of klachten van u of uw gezin te bespreken.

Veel voorkomende lichamelijke klachten zijn:

– ADD /ADHD
– Acne
– Aften
– Afvallen
– Astma / Bronchitis
– Blaasontsteking
– Buikpijn / Darmklachten
– Eczeem
– Hoofdpijn / Migraine
– Hoofdluis
– Hooikoorts
– Koorts
– Koortslip
– Littekens
– Bot- / Rug- / Spierpijn
– Stress

Voor alle bovengenoemde klachten kunnen wij een advies geven. De oliën waar wij mee werken zijn zonder enige chemische stoffen en in veel gevallen zelfs geschikt voor inname. Ga nooit zomaar zelf experimenteren met essentiële oliën, vraag ons gerust om advies.

Heb je interesse laat het ons dan weten door onderstaand formulier in te vullen. Geef in het berichtenblok s.v.p. aan welke dag/avond/middag van de week het beste uitkomt.

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken dan horen wij heel graag van jou. Hiervoor kan je ons contactformulier gebruiken, maar je kunt ook telefonisch contact met ons opnemen, ons telefoonnummer is 06-21293318.

* verplicht veld

Acceptable file types: doc,docx,pdf,txt,gif,jpg,jpeg,png,xls,xlsx.
Maximum file size: 1mb.

Klik hier voor meer informatie over het gebruik van etherische oliën.

*De product informatie is niet bedoeld om ziektes te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen. Lees onze disclaimer!