Gésiena Meindertsma – doTERRA Wellness Consulente – AromaTouch Therapeut

Ik ben Gésiena Meindertsma, doTERRA Wellness Consulent en Aroma Touch therapeut in Noord Nederland. Sinds lange tijd heb ik mij verdiept en persoonlijke ervaring opgedaan in de holistische werking van essentiële oliën, op fysiek, mentaal en spiritueel niveau.

Gésina Meindertsma - doTERRA Wellness Consulente – AromaTouch TherapeutJaren geleden maakte ik persoonlijk kennis met deze werking, in een moeilijke periode in mijn leven. Onverwacht ervoer ik de krachtige en tegelijkertijd zachte werking van de oliën. Steeds vaker gebruikte ik diverse oliën met hun eigen specifieke werking. Een prachtige, heilzame Journey, die ik graag met anderen deel. Mensen inspireren weer te durven vertrouwen op de Gift en Abundance of Mother Nature, dat is mijn persoonlijke missie geworden.

doTERRA kwam als antwoord op mijn vraag voor welke essentiële oliën te kiezen. Er is immers nogal wat aanbod in de markt. Alle voorwaarden die ik stelde, beantwoorde doTERRA: 100% zuiver, biologisch, fairtrade, sustainable! Daarnaast wordt er goed gezorgd voor de boeren, arbeiders en hun community.

Als ik je belangstelling heb gewekt, ben je van harte welkom bij een van mijn workshops. (check de kalender)

Zo kun je mij bereiken:
E-mail: info@organicbliss.nl

Website:  www.organicbliss.nl

Telefoonnummer: +31 6 526 09 408

Blissful Day,
Namasté