Detoxen in drie fasen, hoe gaat dat en waarom zouden we het doen?

De eerste 10 dagen detoxen zitten erop. Deze 10 dagen waren vooral nodig om de lever voor te bereiden op de echte detox.

detoxen

Het stoppen met koffie, alcohol, suiker, rijst, aardappelen, pasta, bloem, koolhydraten en zuivel is me 100% meegevallen. Met name van de koffie had ik serieuze afkickverschijnselen verwacht maar deze bleven uit. Ik vind het erg leuk om te doen en ben lekker aan het experimenteren met vooral heel veel kruiden en voeding die extra reinigend werken om het effect nog groter te maken. Met name koriander, peterselie, Gember liefst vers….maar veel en veel meer is inmiddels favoriet.

Detoxen met DoTERRA producten

In de tweede detox fase gebruik ik naast de supplementen: Life Long Vitality, Zendocrine en Terrazyme (die ik al 10 dagen slik) hier komt de GX assist er nu bij. Dit zijn capsules met essentiële oliën van Citroen, Citroengras, Oregano, Tijm, Pepermunt en Tea tree.
Al met al een heel uitgebalanceerde formule van doTERRA om goed en verantwoord te detoxen.

Belangrijk bij het detoxen is voldoende vocht om afvalstoffen af te kunnen voeren, dus genoeg drinken (aanrader: brandnetelthee) en bewegen.

30dagen_detoxkuur_doterra

Waarom Detoxen?

We studeren, maken carrière, hebben familie, dragen moderne kleding, verven ons haar, gebruiken make up, gaan lunchen, ontspannen ons, roken, drinken koffie, een glas wijn of een lekker biertje, trekken er tijdens het weekend op uit. We hebben deadlines worden blootgesteld aan uitlaatgassen, eten fastfood, suikers, kleur en smaakstoffen, E-nummers, slaan maaltijden over of schrokken iets naar binnen. We nemen de auto, zitten de hele dag in een slechte houding, gaan te laat naar bed en slapen soms slecht.
De moderne manier van leven betekent dat we geen maat houden en het liefst willen twee dagen in één dag proppen.

Het menselijk lichaam is verbazend vindingrijk en kan heel wat aan maar op een gegeven moment wordt het teveel. Het lichaam gaat reageren met symptomen die traag aan ons vreten: een doffe huid, zweren in de mond, vermoeidheid, slaapstoornissen, stemmingswisselingen, negatieve gedachten, gewichtsveranderingen, hoofdpijn, huidklachten enz. Wie deze symptomen blijft negeren loopt het risico zijn gezondheid ernstig in gevaar te brengen.

Wat gebeurt er bij een ontgifting?

Zie het als een preventieve maatregel waardoor je lichaam alle afval en gifstoffen kwijtraakt. Het reinigt je hele systeem en verbetert je bloedcirculatie en immuunsysteem.
Beter slapen, minder vermoeid en meer energie, positieve gedachten en een opgeruimd gevoel. Het herstelt de opgelopen schade, je krijgt een mooie gladde en strakke heldere huid. De enige manier om van je cellulitis af te komen en je raakt wat overtollige kilo’s kwijt mits je je voeding daar natuurlijk wel op aan past.

Wil jij meer informatie dan kun je ons hiervoor contacten, wij helpen je graag op weg!

Let op! Gebruik alleen 100% pure en natuurlijke essentiële oliën zonder slechte chemische en synthetische toevoegingen die slecht zijn voor de gezondheid!

Er zijn vele verschillende essentiële olie leveranciers en aanbieders. Ze bieden een grote verscheidenheid aan toepassingen voor de gezondheid en zijn niet altijd veilig in gebruik voor jou en je gezin. Er zijn echter altijd een aantal veiligheidsrichtlijnen, die je bij het gebruik van essentiële oliën en producten op basis van essentiële oliën dient op te volgen. Volg daarom bij ons altijd eerst een gratis introductieklas om je voor te laten lichten. Je vindt de data in onze evenementen agenda! Mocht je liever een persoonlijke afspraak willen maken dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Stuur dan even een e-mail met je contactgegevens naar info@enjoil.nl.

Vind jij onze informatie interessant en zou jij hierover meer willen weten dan zijn wij op zoek naar jou. Wij zijn altijd op zoek naar mensen die interesse hebben in natuurlijke gezondheid. Ook zijn er veel mogelijkheden om ons team te komen versterken. Stuur ons een berichtje met jouw contactgegevens en we nemen contact met je op (info@enjoil.nl).

Wij, van Enjoil, willen je graag informeren over de mogelijkheden met 100% pure en natuurlijke essentiële oliën en plaatsen regelmatig blogs op onze website over interessante onderwerpen in combinatie met essentiële oliën. Wanneer wij een blog plaatsen wordt dit onder meer bekend gemaakt op onze facebookpagina. Dus wil je meer lezen en wil je ons volgen like onze facebookpagina en blijf op de hoogte. Je kan je ook registreren en een account aanmaken, je ontvangt dan indien gewenst een e-mail zodra wij een weblog plaatsen daarnaast kan je recepten en tips en trucs downloaden.

doterra

Geef een reactie