Claudia Coster – Wellness en lifestyle coach

Hallo ik ben Claudia Coster, samen met mijn man en onze vijf honden wonen wij in het mooie Limburg.

Honden zijn altijd onze passie geweest. In 2008 kregen wij onze eerste Zuid Afrikaanse Boerboel “Tyson”. Toen Tyson negen weken oud was ben ik met hem gaan trainen bij de dierenbescherming en al snel daarna ben ik begonnen bij de dierenbescherming als aspirant hondentrainer. Ik ben inmiddels gediplomeerd trainer en vele cursussen en trainingen verder. Ik volg nog steeds diverse cursussen en trainingen.

Claudia Coster - Wellness en lifestyle coach Doterra

Sinds 2009 fokken wij ook met de Zuid Afrikaanse Boerboel en ben ik inmiddels junior keurmeester waardoor ik allerlei keuringen en cursussen over de hele wereld volg en geef. Daarnaast ben ik  gecertificeerd hondenmasseur waarbij ik graag de oliën van dōTERRA inzet en gebruik.

Als gecertificeerd “instructeur fit met hond” geef ik ook regelmatig bootcamp trainingen voor baas en hond. De oliën van dōTERRA gebruiken wij zowel in ons gezin maar ook ter ondersteuning van onze honden. Mijn passie is dan ook om mijn opgedane kennis te delen met zoveel mogelijk mensen.

Je kunt mij op de volgende manieren bereiken:

E-mail:     claudia@enjoil.nl
Website:   www.tysonboerboels.com
Telefoon: +31 6 14803297