Bianca Kwint

Bianca KwintHallo, ik ben Bianca Kwint. Na jaren op kantoor te hebben gewerkt, wilde ik heel graag iets meer met mijn handen gaan doen. Maar wat?

Ik ben begonnen met een opleiding tot wellness-masseur en heb veel ervaring opgedaan bij Spasereen in Maarssen. In de tussentijd ben ik rustig aan mijn eigen praktijk “Pure Time wellness” op gaan starten.

Uiteindelijk wilde ik me verder specialiseren. Dat is nu ruim drie jaar en een opleiding tot Voetreflexplus therapeut verder. Het is mooi om te kunnen zien wat Voetreflexplus voor cliënten kan betekenen. De massage kan gewoon voor ontspanning zijn, maar is ook goed in te zetten tegen klachten als migraine, psoriasis, hormoon- en menstruatieklachten. Zelf heb ik diabetes II en heb ervaren dat je met voetreflexplus behandelingen de bloedsuikerspiegel stabiel kunt krijgen. Daar heb ik uiteindelijk ook mijn eindscriptie over geschreven.

Een voetreflexplusmassage stimuleert de doorbloeding, de energiedoorstroming en het zelf genezend vermogen. Voetreflexologie bewijst al eeuwenlang zijn effectiviteit. Als extra aanvulling op mijn behandelingen maak ik nu ook gebruik van dōTERRA essentiële oliën tijdens mijn behandelingen.

Na veel ervaring te hebben opgedaan tijdens de behandelingen met de essentiële oliën van dōTERRA, wil ik dit graag met meer mensen gaan delen. Wil je er meer van weten, neem dan contact met me op voor een workshop. Hier wordt meer uitleg gegeven over wat de essentiële oliën van dōTERRA voor je kunnen betekenen.

Mijn visie is zoveel mogelijk mensen laten zien dat met behulp van massages, essentiële oliën en goede adviezen je het lichaam en de geest kunt versterken.

Ben je geïnteresseerd, neem dan gerust contact op.

E-mail:     info@puretimewellness.nl 
Website:   www.puretimewellness.nl
Telefoon: +31 6 39457359