Producten bestellen

Ga direct naar onze verkoopwebsite door op deze link te klikken

 

Wil jij je eigen kortingsaccount en direct 25% korting op het gehele assortiment
Wat leuk dat je interesse hebt in de essentiële oliën. Wanneer je enthousiast of nieuwsgierig bent over of naar de producten kunnen we jouw eerste bestelling voor je doen en je eigen kortingsaccount openen. Je geniet dan direct van 25% korting op vaste verkoopprijzen. Je krijgt een inlognummer om vervolgens voortaan zelf je bestellingen online plaatsen. Hierbij wordt je uiteraard begeleid door mij. Ik coach je graag en voel me verantwoordelijk dat jij je oliën veilig gebruikt. Ik ben een ervaren Aromatherapeut en geef regelmatig workshops en trainingen over essentiële oliën en leer mensen hoe je je gezondheid kunt ondersteunen met natuurlijke producten.

Om 25% korting te behouden en je kortingsaccount actief te houden hoef je maar één product per jaar te bestellen. Het maakt niet uit voor welk bedrag. We bespreken en overleggen met jou hoe je het meest voordelig aan de producten kunt komen.

De regels hiervoor zijn:

 • Je betaalt bij inschrijving éénmalig een bedrag van € 24,20 (incl. btw) administratiekosten. Daarna betaal je ieder jaar € 20,- contributie. In ruil hiervoor krijg je een 15 ml flesje Pepermunt-olie ter waarde van € 21,25
 • Wanneer je start een starterskit (10 basis oliën die jouw medicijnkast kunnen vervangen) vervallen de inschrijfkosten.
 • Gratis coaching en begeleiding, toegang tot de verdiepingsklassen,online leer platform, geheime facebookgroepen, whatsapp groepen enz.. Je kunt in je eigen tempo leren hoe je gezonder kunt gaan leven. Er is veel expertise op verschillende gebieden (voedings deskundige, alternatieve geneeskundige, quantum touch therapeuten, masseurs, schoonheidsspecialisten, personal trainers enz.). Allemaal even enthousiast je te helpen waar nodig
 • Het lidmaatschap kun je opzeggen op ieder gewenst moment
 • Je bestelt minimaal 1x per jaar een product, zonder minimaal afname bedrag om je account actief te houden en je 25% korting te behouden
 • Je krijgt toegang tot een eigen online administratiesysteem waar je zelf online producten kunt bestellen
 • Zodra een bestelling gedaan wordt maken we indien gewenst een afspraak om je persoonlijk te begeleiden bij het gebruik van de essentiële oliën.

Bestellen? Wij adviseren een basispakket!

Pakket 1 (voor de onbekende beginner)
FAMILY ESSENTIALS KIT

Deze prachtige kit is het “Natuurlijke Medicijnkastje” en prima start wanneer je je gezondheid wil gaan ondersteunen met de meest zuivere essentiële oliën ter wereld.

Family ESSENTIALS® Kit bevat 10 flesje van 5ml met:
Lavendel
– Citroen
Pepermunt
TeaTree
– Oregano
– Frankincense
– Deep Blue®
– Breathe
DigestZen®
– On Guard®
Gratis Pepermunt en OnGuard beadlets handig voor onderweg!
Prijs € 147,47 (incl. BTW en verzendkosten)

Bij bestelling van dit basispakket maken we indien gewenst een afspraak om je persoonlijk te begeleiden bij het gebruik van de essentiële oliën.

Pakket 2 (onze aanrader)
HOME ESSENTIALS KIT®

Deze prachtige starterskit bevat bijna 3x zoveel essentiële olie als in de Family Essentials Kit!

bestellen

Frankincense (15ml)
Lavendel (15ml)
Citroen (15ml)
TeaTree (15ml)
Oregano (15ml)
Pepermunt (15ml)
Breathe (15ml)
DigestZen (15ml)
On Guard (15ml)
Deep Blue (5 ml)
Bonus artikel de “Petal Aromadiffuser”

Prijs € 280,47 (incl. BTW en verzendkosten)

Bij bestelling van dit pakket maken we indien gewenst een afspraak om je persoonlijk te begeleiden bij het gebruik van de essentiële oliën.

De gegevens die wij nodig hebben om jouw bestelling in orde te maken en een kortingsaccount aan te maken zijn:

 • je bestelling
 • voor en achternaam
 • adres
 • postcode en woonplaats
 • geboortedatum
 • telefoonnummer
 • e-mailadres

Zodra wij deze gegevens ontvangen hebben kunnen wij de bestelling voor je in orde maken. Je ontvangt een e-mail met de betaal informatie. Wij nemen altijd even contact met je op om een afspraak te plannen om je uitleg te geven hoe je de oliën veilig kunt gebruiken. Wij bieden graag persoonlijke begeleiding gratis aan indien je dat wenst. Er is een boek met hele mooie informatie en absoluut aan te raden deze hier te bestellen.

Alle mensen die in ons team werken hebben een gezamenlijke passie gevonden in essentiële oliën en het is onze missie geworden mensen te helpen en begeleiden naar een gezonde leefstijl. We geven voorlichting en bieden je persoonlijke begeleiding om je wegwijs te maken in de wereld van essentiële oliën. De voorlichting geven wij in de vorm van interactieve workshops die GRATIS en vrijblijvend toegankelijk zijn. Tijdens de workshop kun je beslissen of je samen met ons meer wil leren en eventueel GRATIS begeleid wil worden. We leren je hoe je de oliën veilig kunt inzetten voor de allerdaagse ongemakken zoals hoofdpijn, verkoudheid, keelpijn, spier- en gewrichtsklachten, pollenallergie, huidproblemen, slapeloosheid enz.

De basisworkshop heet het “Natuurlijke Medicijnkastje” Het is mogelijk tijdens de workshop een bestelling te plaatsen, we geven advies op maat! doTERRA biedt de mogelijkheid de essentiële oliën met een kortingsaccount te bestellen. Persoonlijke begeleiding is  – indien gewenst –  bij Enjoil van essentieel belang! De persoonlijke begeleiding is kosteloos.

Naast de basis workshop worden in heel Nederland ook verdiepingsklassen gegeven die gevolgd kunnen worden om je meer te leren. Denk dan aan:

 • Kinderen en essentiële oliën
 • Hormonen in balans
 • Sporten en bewegen
 • Dieren en essentiële oliën
 • Slapen en Stress
 • Pijnbestestijding
 • Cellen in Harmonie
 • AromaTouch training

De prijslijst van de producten sturen wij je graag per e-mail. Stuur een e-mail naar info@enjoil.nl, vermeld in het onderwerp “prijslijst” dan ontvang je deze per ommegaande!

Vul het contactformulier in om je gegevens aan ons door te geven en vergeet niet je geboortedatum handmatig in te vullen! Dank je wel en heel graag tot gauw!

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken dan horen wij heel graag van jou. Hiervoor kan je ons contactformulier gebruiken, maar je kunt ook telefonisch contact met ons opnemen, ons telefoonnummer is 06-21293318.

* verplicht veld

Acceptable file types: doc,docx,pdf,txt,gif,jpg,jpeg,png,xls,xlsx.
Maximum file size: 1mb.

Geef een antwoord