AromaTouch massage met essentiële oliën

Essentiële oliën kunnen we op vele manieren gebruiken ter ondersteuning van onze gezondheid. Verstuiven in de lucht, smeren op de huid of inwendig innemen. Onlangs heb ik nog een nieuwe manier geleerd, AromaTouch massage. Een heerlijk massage over de rug en op de voeten waarbij gebruik wordt gemaakt van 8 verschillende soorten oliën.

Wat is een AromaTouch massage?

Ik vind het een hele lieve, zachte massage. Zoals de naam ook zegt een Touch dus geen harde massage maar het inwrijven van de oliën met het puntje van je vingertoppen. Via een speciale techniek wrijf je de olie over de rug, schouders en via de nek naar de kruin en op de voetzolen.

Waarom een AromaTouch massage?

Allereerst natuurlijk omdat de oliën ter ondersteuning van onze gezondheid ingezet kunnen worden. Je ervaart de geur al moet ik zeggen dat de gever ze meer ruikt dan de ontvanger of misschien was ik zo ontspannen dat ik het me niet realiseerde… want de zachte aanraking is zo ontspannend. Heerlijk. De Touch!

Welke oliën worden gebruikt?

Bij deze massage gebruiken we 8 verschillende oliën ieder met zijn eigen unieke eigenschappen om de 4 fases van de massage te ondersteunen.

  • Samenstelling om te gronden/aarden (Balance)
  • Lavendel (Lavender)
  • Melaleuca (Tea Tree)
  • Beschermende samenstelling (On Guard)
  • Massage samenstelling (AromaTouch)
  • Verzachtende samenstelling (Deep Blue)
  • Sinaasappel (Orange)
  • Pepermunt (Peppermint)

De massage is bijzonder om te geven en heerlijk om te ontvangen. Wil je deze techniek ook leren? Schrijf je dan in bij mijn collega van Pure Oliën. Wil je de massage ontvangen? Tegen een vergoeding wil ik je wel een AromaTouch massage geven! Neem gerust contact met me op.

Wil jij meer informatie dan kun je ons hiervoor contacten, wij helpen je graag op weg!

Let op! Gebruik alleen 100% pure en natuurlijke essentiële oliën zonder slechte chemische en synthetische toevoegingen die slecht zijn voor de gezondheid!

Er zijn vele verschillende essentiële olie leveranciers en aanbieders. Ze bieden een grote verscheidenheid aan toepassingen voor de gezondheid en zijn niet altijd veilig in gebruik voor jou en je gezin. Er zijn echter altijd een aantal veiligheidsrichtlijnen, die je bij het gebruik van essentiële oliën en producten op basis van essentiële oliën dient op te volgen. Volg daarom bij ons altijd eerst een gratis introductieklas om je voor te laten lichten. Je vindt de data in onze evenementen agenda! Mocht je liever een persoonlijke afspraak willen maken dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Stuur dan even een e-mail met je contactgegevens naar info@enjoil.nl.

Vind jij onze informatie interessant en zou jij hierover meer willen weten dan zijn wij op zoek naar jou. Wij zijn altijd op zoek naar mensen die interesse hebben in natuurlijke gezondheid. Ook zijn er veel mogelijkheden om ons team te komen versterken. Stuur ons een berichtje met jouw contactgegevens en we nemen contact met je op (info@enjoil.nl).

Wij, van Enjoil, willen je graag informeren over de mogelijkheden met 100% pure en natuurlijke essentiële oliën en plaatsen regelmatig blogs op onze website over interessante onderwerpen in combinatie met essentiële oliën. Wanneer wij een blog plaatsen wordt dit onder meer bekend gemaakt op onze facebookpagina. Dus wil je meer lezen en wil je ons volgen like onze facebookpagina en blijf op de hoogte. Je kan je ook registreren en een account aanmaken, je ontvangt dan indien gewenst een e-mail zodra wij een weblog plaatsen daarnaast kan je recepten en tips en trucs downloaden.

doterra