15 februari workshop: Cellen in harmonie

Datum: 15/02/2019 Tijd: 10:00 - 13:00 Locatie: Mariëlle Doornberg- Enjoil

Schrijf je nu in voor de workshop “Cellen in harmonie“

Vrijdag 15 februari 2019
10.00 uur tot 13.00 uur
Locatie: Woudweg 106, 7381BB in Klarenbeek

Wat leer je in deze workshop:

  • Ziekte als signaal
  • Voeding als medicijn
  • Wat gebeurt er met voeding in ons lichaam
  • Wat zijn de verschillende lichaamssystemen
  • Hoe ga ik om met gezondheidsuitdagingen
  • Hoe activeer ik het zelfhelend vermogen
  • Cellen in harmonie, welke techniek kan ik hierbij gebruiken

Een klachtenvrij lichaam is een lichaam dat in balans is. Veel lichamelijke klachten nemen we maar voor lief. Iedere klacht is een signaal dat er een onbalans is. Voeding als medicijn, zo was het vroeger heel normaal om kruiden en oliën te gebruiken in plaats van de huidige medicatie. Is het altijd nodig om direct naar medicatie te grijpen bij bijvoorbeeld: migraine, maag en darmklachten, slapeloosheid, chronische blaasontsteking enz.? Dit zijn vragen die ik ga beantwoorden.

Ook niet onbelangrijk: “Wat is gezonde voeding en waarvoor hebben we gezonde voeding nodig”. Bewustwording is belangrijk, dus wat gebeurt er met de voeding in ons lichaam. Een groot gedeelte van deze workshop gaat over voeding en lichaamssystemen die het werk doen om in balans te zijn.

Cellen in balans techniek

Ons lichaam bestaat uit biljoenen cellen, cellen die allemaal met elkaar communiceren om ons te laten bewegen en ervaren. Hoe kunnen we zorgen dat al deze cellen in harmonie met elkaar zijn. Tijdens deze workshop gaan we leren hoe we onze cellen kunnen stimuleren om in balans te komen. Dit doen we met essentiële oliën die we middels een bijzondere techniek aanbrengen op onze rug en voeten. We gebruiken hierbij het boekje: Symphony of the Cells van Boyd Truman. Deze techniek bevat ​​16 verschillende protocollen die kunnen helpen met honderden gezondheidsuitdagingen.

Deze bijzondere techniek brengt balans en harmonie, fysiek, emotioneel en spiritueel net als een mooie Symfonie. De behandeling duurt ongeveer 15 minuten waarna er ongeveer 10 tot 15 minuten wordt gerust. Er zijn 10 verschillende lichaamssystemen waar 16 zeer gevarieerde protocollen voor kunnen worden ingezet.

Na de theorie geef ik een demonstratie om te laten zien hoe je de techniek toe kunt passen. Na mijn demonstratie is het mogelijk om op elkaar te oefenen, ik zal je tips en aanwijzingen geven waar nodig.  We werken met de essentiële oliën van doTERRA. Om de kosten laag te houden vragen we of je je eigen oliën mee wilt nemen. Het is ook een aanrader deze techniek met iemand samen te leren zodat je kunt leren hoe je elkaar heel gemakkelijk kunt behandelen.

Kosten: 45 euro inclusief werkgids (Symphony of the Cells) van Boyd Truman, dit boekje we tijdens de workshop.

GEEF JE NU OP VIA DE LINK: AANMELDEN

We werken maximaal in deze groep met 9 personen, vol is vol!